Sattulan kyläyhdistys

Kesä on kylissä toiminnan aikaa

Jätä kommentti

Kylien toiminta näkyy kesällä.  Silloin voidaan järjestää tapahtumia.  Kylämiljöö on parhaimmillaan.  Järvet ovat mökkiläisten ympäröimiä.  Joka paikassa tapahtuu –  kylissä on pöhinää.  Niin Sattulassakin.

Hattula golf ja kartanoravintola Pehtoori sen klubitiloissa ovat saaneet uuden aktiivisen ilmeen.  Pelaa golfia. Poikkea 2 €:n munkkikahville.  Käy edullisella lounaalla.  Tai poikkea a’la carte aterialle ajankanssa. viikonlopulla (to-su).  Pidä kokous.  Varaa sauna koko porukalle.  Osta uutta golftarviketta klubin myymälästä tai vähän käytettyä golfkirppikselta 5-7.6.  Tai poikkea olella katsomassa miltä golfin peluu näyttää.

Kyläläiset ovat virkistyneet ja virkistymässä.  Lehijärvestä nousee kalaa. Sielläa voi uida, veneillä tai vain ihailla maisemia. Sepän pirtti on avoinna  Hattula poäivien aikaan lauantaina 7.6 klo 10 -15  ja Hämeen Avoimet kylät -päivänä lauantaina 14.6 klo 10 -15.  Mäkelän taidenavetta esittelee samoina päivinä vanhan hämäläisen maalaistalon kulttuurihistoriaa.

Eikä vielä olla edes Juhannuksessa.  Siitä lisää jatkossa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s